≡ Menu

Sebelum saya cerita apa benda buat duit dengan email, saya nak tanya anda dulu.

Anda buat bisnes online part time ke? Mesti ada masalah nak jual barang kan? Sebabnya ada beribu orang lain yang jual produk yang sama atau hampir sama dengan anda. Frust kan?

Jadi, guna iklan berbayar. Bila guna iklan, kos mahal pula. Pulangan atau untung tak seberapa. Frust lagi. Ini masalah biasa yang dihadapi oleh kita semua. Dulu masa awal-awal kemunculan Facebook, kita boleh dapat 1 klik iklan semurah 1 sen.

Sebabnya dah terlalu ramai pengiklan dan penjual. Tak mungkin Facebook akan beri iklan 1 sen lagi. Anda perlu bersaing dengan puluhan ribu online seller lain. Siapa dapat bid iklan yang lebih mahal, iklan tersebut lebih layak muncul dalam wall Facebook.

Oleh itu, kita perlu cari alternatif lain. Bagaimana hendak mencari pelanggan dengan iklan murah atau pakai teknik free. Tapi bila free, penat pula. Ye la free kan. Cetak poster iklan banyak-banyak dan selit dalam suratkhabar atau letak dalam kotak surat rumah. Bosannya la kan.

Anda pernah dengar perkataan email? Anda pun ada email kan? Kali ini saya nak ajar anda buat duit dengan email. Kita buat pemasaran dengan email. Teknik ni percuma sahaja. Formula buat duit dengan email ini mudah je.

Makin banyak email yang kita kumpul, makin senang kita buat duit. Saya dah laluinya. Saya ada berpuluh ribu senarai email.

Nak tahu rahsianya?

Saya tulis dalam ebook. Download free di << Duit Simple >> sekarang ya.

PS. Sekalikan dengan imej beratus email dalam sehari yang anda boleh download di bahagian banner.

Related posts:

Comments

comments

{ 1 comment… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge